Ciulama de pui cu ciuperci (2)

de ianculubita in Pui, 17 Aug 2013 | 11571 vizualizari

 

Aceasta este reteta moldoveneasca;are acelasi gust minunat ca si reteta ardeleneasca

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 300 ml smantana lichida
  • 300 g ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci (2):

Calim pieptul taiat julien in ulei incins impreuna cu ceapa tocata marunt si ciupercile feliate sau cubulete;dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1ceasca cu apa si lasam sa fiarba acoperit 15 min;dupa acest timp condimentam,adaugam smantana,mai lasam pe foc sa se ingroase sosul si servim imediat cu mamaliguta si patrunjel deasupra.

TIPS-URI

1

la fiert putem inlocui apa cu laptele;schimba si gustul si aspectul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de ciuperci