Ciulama de ciuperci

de vero_closca in Mancaruri de post, 22 Apr 2010 | 7043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 500 ml supa de legume(o poti prepara dintr-un cub knorr)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

ciupercile se curata si se taie felii.ceapa se curata,se spala , se toaca marunt si se pune la calit in ulei incins.cand devine sticloasa,se adauga si ciupercile si se lasa pe foc pana se inmoaie si scade tot sosul pe care il lasa apoi se adauga si usturoiul tocat marunt.se adauga si faina,se caleste putin si se stinge cu supa de legume,se pune sare si piper dupa gust si se lasa sa mai dea cateva clocote.se serveste fierbinte,cu mult patrunjel tocat fin,cu piure de cartofi sau mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]