M-am inspirat de la Gabita .E delicioasa!
Am spalat arpioarele de pui,le-am curatat apoi le-am lasat la zvantat.
Am condimentat aripioarele cu sare si piper.
Intr-o tigaie am pus ulei la incins apoi am adaugat aripioarele,usturoiul tocat si foaia de dafin.
Am acoperit tigaia cu un capac si le-am lasat la inabusit pana au fost bine gatite .
Intr-o oala am pus ciupercile,putina sare le-am acoperit cu apa si le-am lasat pe foc pana au fost aproape fierte.
Am scurs ciupercile si le-am lasat racit.(zeama am pastrat-o )
Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit impreuna cu 4-5 linguri de uleiul in care am prajit aripioarele.
Cat timp s-a calit ceapa am taiat ciupercile in felii.
Am adaugat ciupercile peste ceapa si le-am lasat la inabusit impreuna cam 10 minute.
Peste ciuperci am pus cam 1 l de zeama in care au fiert ciupercile ,foaia de dafin,secretul gustului si piper.
Am lasat sa fiarba aprox 25 de minute.
Cu 5 minute inainte de a fi gata am adaugat usturoiul zdrobit.
Faina am amestecat-o cu smantana apoi am pus 2-3 polonice din zeama de la ciuperci.
Am turnat amestecul in oala si am mai lasat putin pe foc amestecand continuu pana s-a ingrosat.
La final am adaugat marar tocat si sare(daca mai este nevoie)