Ciulama cu ciuperci- de post

de mihasara in Mancaruri de post, 15 Oct 2015 | 11715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 500g ciuperci
    • 1 ceapa
    • 1- 2 catei de usturoi
    • 2 linguri cu faina
    • 2 linguri ulei
    • patrunjel
    • sare
    • piper
    • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci- de post:

  1. Taiem ceapa si o calim.
  2. Intre timp taiem ciupercile felii, dupa ce le-am spalat si curatat si le adaugam peste ceapa.
  3. Lasam pe foc acoperite cu un capac sa se inabuse aproximativ 20 de minute.
  4. Punem si usturoiul tocat fin.
  5. Adaugam faina  si apa cat sa acopere ciupercile si lasam sa clocoteasca bine.
  6. Potrivim de sare si piper.
  7. Presaram verdeata.
  8. Se serveste calda sau rece  (imi place mai mult) cu mamaliguta 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci- de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta