- Ingrediente:
- 500g ciuperci
- 1 ceapa
- 1- 2 catei de usturoi
- 2 linguri cu faina
- 2 linguri ulei
- patrunjel
- sare
- piper
- apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci- de post:
- Taiem ceapa si o calim.
- Intre timp taiem ciupercile felii, dupa ce le-am spalat si curatat si le adaugam peste ceapa.
- Lasam pe foc acoperite cu un capac sa se inabuse aproximativ 20 de minute.
- Punem si usturoiul tocat fin.
- Adaugam faina si apa cat sa acopere ciupercile si lasam sa clocoteasca bine.
- Potrivim de sare si piper.
- Presaram verdeata.
- Se serveste calda sau rece (imi place mai mult) cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci- de post" nu uita sa-i faci un review.