Ciorba radauteana

de aziz in Ciorbe, 10 Feb 2011 | 6669 vizualizari

 

nu stiu daca asta e metoda exacta dar mie mi-a iesit minunata

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui cu os
  • un cartof,o ceapa,un morcov
  • patrunjel
  • 2 oua mai exact 2 galbenusuri
  • usturoi pisat dupa gust
  • otet o lingura
  • supa instant, sare ,piper dupa gust
  • 500 gr smantina+2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele intregi,pina se desprinde de pe os. Nepoata mea pune si o bucata de os de vita sau porc cu maduva, eu nu am avut dar a ei iesea mai buna. Se potriveste de supa instant, sare, piper si usturoi pisat. Cind totul este fiert se rupe carnea fisii legumele se scot din ciorba. Adaugam otetul in ciorba si cind incepe sa fiarba adaugam si  smantina batuta cu galbenusurile si faina . Mai dam un clocot doua, presaram patrunjel si daca nu avem nimic impotriva ardeiului iute.......gata masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde, cu rosii