Ciorba de cartofi cu afumatura

de JulyCris in Ciorbe, 6 Mar 2014 | 3898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne afumata(scarita,oase afumate,etc)
  • 5-6 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • 1 radacina patrunjel
  • delikat(sau sare)
  • 3-4 linguri rosii facute in casa
  • 700 ml zeama de varza
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Carnea se sala bine in apa rece,se portioneaza in bucati potrivite si se pune la fiert. Se da un clocot ca sa iasa fumul din ea,apa se arunca,se spala carnea,se pune din nou apa si se pune la fiert.Lasam sa fiarba,nu mai punem apa in oala. Curatam,spalam si taiem legumele marunt si le punem la fiert(in aceeasi oala). Adaugam zeama de varza.Atentie! nu puneti delikat sau sare decat dupa ce ati pus zeama de varza.

Adaugam si rosiile.Gustam si potrivim de sare.In caz ca ati scapat mai multa zeama de varza,se mai pune apa. Spre final,adaugam o mana de fidea. Oprim focul si punem patrunjel taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de cartofi cu zeamă de varză