Ciorba de naut cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 26 Sep 2021 | 3062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-450 gr costita afumata
  • 1 conserva de naut prefiert/ 400 gr
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 telina mica
  • 1/2 dovlecel
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 30-50 ml ulei
  • frunze de telina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu afumatura:

Mai intai calim ceapa tocata cubulete impreuna cu morcovul razuit pe razatoarea cu ochiuri mici si cu costita afumata. Le lasam la calit pentru 8-10 minute.

Adaugam apa, pasta de tomate si nautul prefiert. Acoperim oala cu un capac si lasam 20 -25 de minute la fiert.

Adaugam dovlecelul si telina taiate in cubulete si ardeiul taiat julienne. Mai lasam la fiert inca 15 minute. La final potrivim de sare si adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Fierbe foarte greu nautul uscat, in aproximativ 50-70 de minute si trebuie lasat la inmuiat pentru aproximativ 12-15 ore si spalat in mai multe ape.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de naut cu carnati iuti