Ciorba din rasol de porc

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 26 Ian 2010 | 18136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de porc (1,5 -2 kg)
  • 1 l bors (sau zeama de varza)
  • 2 morcovi, taiati marunt
  • 2-3 cepe taiate marunt
  • 1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taiata marunt
  • 1 telina mica, taiata marunt
  • 5 rosii 
  • patrunjel, leustean
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din rasol de porc:

Spala bine rasolul si pune-l la fiert in apa rece, intr-o oala mare care sa-l cuprinda bine. Apa trebuie sa fie peste nivelul rasolului. Scoate spuma formata de cate ori este nevoie. Dupa aceasta fierbe la foc mic.

Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.

Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine si lasa-l 2-3 clocote. Potriveste de sare. Stinge focul si pune leusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.

Serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din rasol de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Brindusa 1

27.01.2010, 20:45

@Oana : o, da cu zeama de varza e muult mai buna.

Bunica 1

28.01.2010, 11:52

Laud si eu o fata frumoasa , si poftim ce face. O gaseste modestia acum

Brindusa 1

28.01.2010, 17:14

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de pui a la grec