Ciorba de vitel cu spatzle

de Panacris in Ciorbe, 12 Mai 2012 | 4610 vizualizari

 

Ciorbele la noi nu prea au succes! Dar cea de vitel, se mananac bine:D

 

INGREDIENTE

  • oase de vitel cu carne pe ele:D 600 g.,
  • morcov, pastarnac, telina,
  • ceapa galbena,
  • leustean,
  • sare iodata,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • boia dulce de ardei,
  • piper proaspat macinat,
  • spatzle 100 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu spatzle:

Oasele se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se spumeaza dupa ce da in clocot. Se curata legumele si se rad pe razatoarea mai mare. Se adauga la ciorba legumele si foia de dafin, se asezoneaza de sare, boia si piper. Se lasa sa fiarba, semiacoperit, cca. 30 de minute la foc mediu. Dupa ce s/a fiert carnea si legumele se adauga spatzle, (taitei de casa, taiati mai grosier, cu ou). Se mai lasa la fiert cca. 5 minute. Ciorba se serveste fierbinte cu ardei iute sau smantana dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu spatzle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Panacris 1

13.05.2012, 08:44

Multumesc pentru aprecieri!

mena29 1

13.05.2012, 09:14

Si ciorba de vitel imi place!

Lau 1

13.05.2012, 10:17

gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]