O ciorba foarte gustoasa si aromata datorita usturoiului si tarhonului.
Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l.
Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem.
Carnea o taiem cubulete.
Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic.
Adaugam sare si piper dupa gust.
Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.
Spre final adaugam si usturoiul tocat marunt.
Cand toate legumele si carbea sunt fierte adaugam tarhonul tocat.
Intr-un bol amestecam faina cu smantana, adaugam cateva linguri din ciorba fierbinte, amestecam apoi turnam peste ciorba.
Lasam sa mai dea in clocot si oprim focul.
Servim cu smantana!
1
Puteti folosi si carne de vita pe care o fierbeti mai intai separat
2
Daca o vreti mai acra, adaugati 1-2 linguri otet