Ciorba de vitel cu legume si tarhon

de T I M E A in Ciorbe, 1 Sep 2013 | 20717 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa si aromata datorita usturoiului si tarhonului.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de vitel
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • 1 gulie mica
  • 4 cartofi mai mici
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • tarhon
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu legume si tarhon:

Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l.

Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem.

Carnea o taiem cubulete.

Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.

Spre final adaugam si usturoiul tocat marunt.

Cand toate legumele si carbea sunt fierte adaugam tarhonul tocat.

Intr-un bol amestecam faina cu smantana, adaugam cateva linguri din ciorba fierbinte, amestecam apoi turnam peste ciorba.

Lasam sa mai dea in clocot si oprim focul.

Servim cu smantana!

TIPS-URI

1

Puteti folosi si carne de vita pe care o fierbeti mai intai separat

2

Daca o vreti mai acra, adaugati 1-2 linguri otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu legume si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie