Ciorba de vitel

de COSTEO in Supe/Ciorbe, 23 Iun 2013 | 18160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vitel
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 rosii (bulion 3 linguri)
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 felii telina
  • 2 ardei gras(rosu,verde)
  • 1 pumn de fidea lata
  • 1 lgt patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 l apa
  • bors (dupa gust0
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel:

Carnea de vitel se spala, se curata si se portioneaza in bucati potrivite si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza de 2 -3 ori si cand a fiert pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt, radacinoasele date pe razatoare sau taiate cubulete.Cand toate produsele sunt aproape fierte,se adauga un pumn de fidea,se potriveste de sare,piper si cimbru.Punem si rosii tocate marunt,sau 3 linguri de bulion. La final adaugam in ciorba de vitel  borsul care in prealabil a fost adus la temperatura de fierbere,se mai lasa 6-8 minute,dupa care se stinge sursa de foc.

Ciorba de vitel se serveste cu verdeata taiata  marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume si tarhon