Ciorba cu coada de porc

de Bunica in Supe/Ciorbe, 11 Ian 2017 | 10345 vizualizari

 

Ciorba cu coadă de porc este o ciorbă potrivită pentru zilele friguroase de iarnă.

 

INGREDIENTE

  • 1 coadă de porc
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 bucată țelină
  • 1 ardei gras
  • 200 ml suc de roșii
  • 300 ml. zeamă de varză
  • leuștean proaspăt sau congelat.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coada de porc:

Coada de porc se porționează, se spală și se pune la fiert.

Când dă primul clocot, se varsă apa, se spală carnea și se pune iarăși la fiert.

Cât fierbe coada, se tot spumuiește.

Când a dispărut spuma, adăugăm legumele.

Legumele au fost curățate, spălate și tocate mărunt.

Fierbem până legumele sunt fierte pe jumătate.

Adăugam sucul de roșii și lasăm la fiert 10 minute, după care punem și zeama de varză.

 Lăsăm să clocotească 10 minute.

Stingem focul si punem leuștean tocat.

Să vă fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba bunicii (cu tarhon)