Ciorba cu coada de porc

de Bunica in Supe/Ciorbe, 11 Ian 2017 | 9224 vizualizari

 

Ciorba cu coadă de porc este o ciorbă potrivită pentru zilele friguroase de iarnă.

 

INGREDIENTE

  • 1 coadă de porc
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 bucată țelină
  • 1 ardei gras
  • 200 ml suc de roșii
  • 300 ml. zeamă de varză
  • leuștean proaspăt sau congelat.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coada de porc:

Coada de porc se porționează, se spală și se pune la fiert.

Când dă primul clocot, se varsă apa, se spală carnea și se pune iarăși la fiert.

Cât fierbe coada, se tot spumuiește.

Când a dispărut spuma, adăugăm legumele.

Legumele au fost curățate, spălate și tocate mărunt.

Fierbem până legumele sunt fierte pe jumătate.

Adăugam sucul de roșii și lasăm la fiert 10 minute, după care punem și zeama de varză.

 Lăsăm să clocotească 10 minute.

Stingem focul si punem leuștean tocat.

Să vă fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei de post