Ciorba cu coada de porc

de Bunica in Supe/Ciorbe, 11 Ian 2017 | 9825 vizualizari

 

Ciorba cu coadă de porc este o ciorbă potrivită pentru zilele friguroase de iarnă.

 

INGREDIENTE

  • 1 coadă de porc
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 bucată țelină
  • 1 ardei gras
  • 200 ml suc de roșii
  • 300 ml. zeamă de varză
  • leuștean proaspăt sau congelat.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coada de porc:

Coada de porc se porționează, se spală și se pune la fiert.

Când dă primul clocot, se varsă apa, se spală carnea și se pune iarăși la fiert.

Cât fierbe coada, se tot spumuiește.

Când a dispărut spuma, adăugăm legumele.

Legumele au fost curățate, spălate și tocate mărunt.

Fierbem până legumele sunt fierte pe jumătate.

Adăugam sucul de roșii și lasăm la fiert 10 minute, după care punem și zeama de varză.

 Lăsăm să clocotească 10 minute.

Stingem focul si punem leuștean tocat.

Să vă fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel cu cartofi