O ciorbita buna tare, asta este tot ce va pot spune. Am mai publicat Ciorba de varza, dar fiecare este altfel facuta. Este buna, buna... nu ezitati sa o faceti fiindca aveti doar de castigat.
Prima data curatam zarzavaturile, le spalam si le tocam marunt, apoi tocam si varza. Am pus zarzavatul intr-o oala de 4 l si am lasat la calit, apoi am adaugat varza tocata, am mai lasat la calit pentru 10 minute impreuna cu zarzavatul, apoi am completat cu apa calda la capacitatea oalei. Am potrivit de sare, piper, vegeta si am lasat sa fiarba. Inainte de terminare am adaugat rosiile oparite si curatate de pielita apoi tocate cubulete mici si sucul de bulion, am adaugat si pastele alfabet si am lasat sa fiarba inca 10 minute. Am asezonat cu leustean.
Ciorbita este gata pentru a fi servita. Pofta mare sa aveti.
1
Langa ciorbita nelipsitul ardei iute
2
Cine doreste poate folosi si smantana