Bors cu cartofi, gust autentic al copilariei intr-o reteta simpla si gustoasa
Savurati gustul autentic al copilariei cu aceasta reteta simpla si gustoasa de bors cu cartofi. Cu fiecare lingura, veti fi transportati inapoi in timp, in zilele de vara petrecute la bunici, cand aroma imbietoare a borsului fierbinte umplea intreaga casa. Cu ingrediente de baza si cativa pasi simpli in bucatarie, veti pregati rapid un bors satios si reconfortant, bogat in arome autentice si savoare
Ingrediente pentru Bors cu cartofi, gust autentic al copilariei intr-o reteta simpla si gustoasa:
Cum se prepara Bors cu cartofi, gust autentic al copilariei intr-o reteta simpla si gustoasa:
Cartofii se curata ,se spala cu apa rece ,se taie cuburi si se pune intr-o oala cu apa si sare.
Cand incepe sa clocoteasca apa,luam cu spumiera spuma de deasupra.
Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam langa cartofi.
Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama .Amestecam bine si il adaugam atunci cand au fiert legumele.
Punem si borsul strecurat.
La sfarsit punem putina verdeata tocata si borsul e numai bun de servit!
O ciorba savuroasa si plina de arome este si Ciorba cu os afumat sau Ciorba de cartofi noi cu marar
Ciorba de loboda acrita cu bors ati incercat-o?
1
Pentru un gust mai bun ,eu calesc ceapa impreuna cu bulionul,apoi adaug cand borsul e aproape gata .