Ciorba de tarhon

de mimmi in Ciorbe, 16 Sep 2010 | 5542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cana orez
  • 1 buc costita afumata
  • tarhon proaspat
  • 3 cuburi de bors
  • sare,
  • piper,
  • vegeta
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de tarhon:

Punem la calit ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt.Dupa ce s-au calit se adauga sare,piper boia,se pune costita taiata se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este fiarta carnea,se adauga cuburile de bors si tarhonul taiat marunt (numai frunzele),se mai lasa putin la fiert si se adauga orezul spalat.

Cand s-a fiert si orezul se adauga oul batut amestecat cu smantana si se amesteca putin sa se faca zdrentele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Sylvia 1

16.09.2010, 20:05

6 note bestial arata

mimmi 1

17.09.2010, 20:14

Multumesc fetelor !
Este foarte buna ciorba aceasta !

Corinuta 1

19.09.2010, 18:30

n-am facut........da' n-arata rau, chiar tentant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta