Ciorba de salata verde cu sunculita taraneasca

de katty in Ciorbe, 27 Mar 2018 | 2926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana salata verde mai mare sau 2 mai mici
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 150 gr sunculita taraneasca
  • 1 lingura ulei
  • usturoi
  • 1 lingura orez
  • 200 ml iaurt
  • 1 galbenus
  • leustean
  • marar
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde cu sunculita taraneasca:

Curatam morcovul si ceapa, le spalam, iar apoi tocam ceapa fin, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Taiem sunculita cubulete.

In uleiul incins punem cubuletele de sunca la prajit, amestecan continuu, adaugam morcovul, apoi ceapa. Lasam putin pana ceapa incepe sa se inmoaie, apoi acoperim cu apa si lasam sa dea cateva clocote. Punem orezul spalat si lasam sa fiarba 15 minute.

Spalam salata foaie cu foaie, apoi o rupem cu mana bucati. Punem salata in oala si lasam sa dea in clocot. Daca este nevoie, mai completam cu apa. Potrivim de sare si piper.

Tocam mararul si leusteanul si le punem in ciorba, apoi stingem focul. Batem iaurtul cu galbenusul, adaugam usturoiul tocat fin, apoi adaugam cate putina zeama fierbinte. Turnam apoi amestecul in oala. Servim fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc