Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 18 Ian 2021 | 3544 vizualizari

 

  O ciorba de salata este bine venita dupa o perioada de sarbatori  in care ne-am infruptat cu de toate. Totusi ceva-ceva proteina are nevoie. Nu merge chiar goala !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde creata mare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa galbena
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 300 gr sunculita de porc semi-afumata
  • 1 pahar smantana
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper negru macinat
  • Galuste de casa din : 2 oua +3 linguri faina alba +3 linguri gris
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc:

  1. Morcovul si patrunjelul se taie rondele.
  2. Sunculita  si usturoiul se marunteste.
  3. Ceapa, ardeiul si telina se taie cuburi.
  4. Toate se soteaza in putin ulei.
  5. Turnati deasupra apa fierbinte pentru a grabi fierberea.Sarati .
  6. Cat fierb legumele se prepara galuste din oua, faina alba si gris [ am vazut la italience ca ele nu pun sare in aceste galuste ].
  7. Formati suluri de grosimea unui deget din aluatul framsntat [ nu foarte mult ]si taiati pe diagonala mici gnochi -galuste pe care le puneti la fiert in zeama.
  8. La sfarsit puneti in zeama salata taiata fideluta.
  9. Dregeti ciorba cu smantana, lamaie si piparati.
  10. Smantana se dilueaza cu zeama calda din oala si se toarna inapoi in oala, amestecand.

 Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Salata se pune in ciorba in ultimul moment, pentru ca prin fierbere excesiva sa nu-si piarda din calitati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta