Ciorba de cartofi cu aripioare de pui

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 17 Mai 2010 | 12927 vizualizari

 

super buna si gustoasa.......................ca la mama acasa

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 3-4 morcovi
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • 2-3 cepe proaspete
  • 2 cani de bors de casa
  • 3-4 frunze de dafin
  • 1 lingurita delikat
  • 1 cutie cu smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu aripioare de pui:

Se curata bine aripile (am pus doar partea de sus,e cu mai multa carne)apoi se pun sa fiarba in apa cu sare

Cand aripile au dat 2-3 clocote se spumeaza bine apoi se pune morcovul taiat rondele si ceapa si se lasa sa fiarba 10 minute dupa care punem si cartofi curatati si taiati cubulete,

se lasa sa fiarba bine toate impreuna si adaugam si 1 lingurita delikat si foile de dafin

Cand toate sunt fierte se pune borsul si se mai lasa sa dea 1-2 clocote

Dupa ce s-a racit putin se pune smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadina73 1

18.05.2010, 20:25

e suoper bun sylvia,sincer legat de bors eu am incercat sa fac fara huste aici dar nu prea am reusit si tot din tara mia trimis si acuma le imultesc eu e grozav si poti pastra si in frigider din ele cand schimbi sa ai de rezerva in caz de ceva

nadina73 1

18.05.2010, 20:25

multumesc mult buni

madi_marin 1

19.05.2010, 10:18

ce bine arata....imi place tare mult combinatia asta....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana