M-am bagat in frigi si vazand cate"resturi" am pe acolo m-am hotarat sa fac o ciorbita.
Cred ca brocolli combinat cu celelalte legume i-a dat gustul asta super bun.
Spatele de pui se spala bine si se portioneaza in 3.
Morcovul,ceapa,telina,ardeiul se taie cubulete.
Brocolli se rupe buchetele.
Varza se taie fideluta.
Punem intr-o oala de 5 l,3 linguri ulei in care calim putin ceapa,adaugam carnea,o calim pana se albeste,adaugam boiaua,amestecam si punem apa calda 3/4 din oala.
Cand incepe sa fiarba,spumam des.
Cand nu mai iese spuma deasupra,adaugam morcovul,telina si lasam sa fiarba 10 min.Adaugam varza,ardeiul si zarzavatul de ciorbe.Mai lasam sa fiarba pana se inmoaie putin varza si se adauga brocolli si mazarea,sare ,piper dupa gust(daca vreti puneti si concentrat de pui)Mai lasati sa fiarba 5 min dupa care adaugati taitei pe care i-ati fiert separat in apa cu sare,mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Puneti verdeata si...
Pofta buna!!!
1
se poate face si cu moare de varza
2
daca nu va place picant,puneti boia dulce
3
daca va place mai acru,se poate pune otet,bulion,bors...
4
se poate servi si cu smantana