Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara)

de kamy in Ciorbe, 9 Noi 2010 | 7142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate de pui
  • 2 cepe mici
  • 3 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • 2 pastarnaci ?
  • 3 rosii mari
  • 1 kg.fasole oloaga
  • tarhon,leustean
  • condiment de pui,sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara):

Carnea de pui se portioneaza si se spala bine.

Legumele le-am curatat si le-am taiat cubulete(1 morcov l-am taiat rundele)

Carnea, legumele si fasolea pe care eu am avut-o in congelator, le-am pus in kukta(oala sub presiune)am umplut-o 3\4 cu apa rece ,am adaugat concentrat de pui,sare,otet de la tarhon 2 lg,am pus capacul si la foc cu ea.Cand a inceput sa fluiere,am dat focul mic si am lasat-o sa fiarba 3 min dupa ceas.Am oprit focul si am desfacut capacul care nu cade decat atunci cand nu mai e presiune in ea.Cand am putut da capacul jos,am pus in ciorba leustean si tarhon ,,,,,si gata. 

TIPS-URI

1

kukta mea e de tip vechi de 8 l...ungureasca...sunt obisnuita sa gatesc in ea ..asa ca, nu va sfatuiesc sa desfaceti capacul decat atunci cand nu mai ies aburi pe la supapa

2

puteti servi ciorba si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

kamy 1

10.11.2010, 15:04

diva...chiar si una normala

nadina73 1

14.11.2010, 11:46

fasole cu pui nu am incercatimi place ideia super 5 f

kamy 1

14.11.2010, 20:40

papa bunms nadina

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta