Carnea de pui se portioneaza si se spala bine.
Legumele le-am curatat si le-am taiat cubulete(1 morcov l-am taiat rundele)
Carnea, legumele si fasolea pe care eu am avut-o in congelator, le-am pus in kukta(oala sub presiune)am umplut-o 3\4 cu apa rece ,am adaugat concentrat de pui,sare,otet de la tarhon 2 lg,am pus capacul si la foc cu ea.Cand a inceput sa fluiere,am dat focul mic si am lasat-o sa fiarba 3 min dupa ceas.Am oprit focul si am desfacut capacul care nu cade decat atunci cand nu mai e presiune in ea.Cand am putut da capacul jos,am pus in ciorba leustean si tarhon ,,,,,si gata.
1
kukta mea e de tip vechi de 8 l...ungureasca...sunt obisnuita sa gatesc in ea ..asa ca, nu va sfatuiesc sa desfaceti capacul decat atunci cand nu mai ies aburi pe la supapa
2
puteti servi ciorba si cu smantana