Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ella49 in Ciorbe, 30 Mai 2011 | 6756 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: ciorba, carne de pui, retete Ciorbe
Se spala copanele si se pun la fiert.
Se spumeaza apoi se adauga ceapa tocata si orezul.Cand s-a fiert orezul se adauga zarzavatul si ouale.
Cand s-au ridicat corcodusele la suprafata se stinge si se pune verdeata.
Pofta buna!!
de oanapl 8
de ala_oancea 1
de melinda84 1
adry88 1
foarte interesant
ionela2682 1
Cu corcoduse verzi facea bunica...ce bune erau in ciorbita!
Panacris 1
De probat!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 16:22
la 15:50
la 14:07
la 09:38
la 09:33
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!