Ciorba de pui a ` la grec`

de biancas76 in Ciorbe, 25 Iul 2010 | 15829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe intregi de pui (cam 600 g)
  • o jumatate telina
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 2 buchete conopida (eu am avut congelata)
  • 2 oua
  • 300 g smantana
  • o cescuta orez
  • o lamaie
  • sare, delikat
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a ` la grec`:

Legumele se taie marunt si se calesc in putin ulei. Cand sunt calite se adauga pulpele si apa si se lasa la fiert. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga cescuta de orez si mai lasam sa fiarba.
Verificam carnea si daca e fierta se scoate afara, se curata de pe oase si se pune inapoi in ciorba.
Pregatim dresatura din cele 2 galbenuse si amestecam cu smantana. Turnam cateva polonice de ciorba fierbinte pentru a aduce dresatura la aceeasi temperatura si o turnam in ciorba. Se stoarce lamaie iar cu zeama se acreste ciorba. Se condimenteaza dupa gust, eu am pus sare si putin delikat. Albusele le-am pus in ciorba in timp ce inca mai fierbea.
E foarte buna, am mancat-o cu ardei kapia si cu ardei iute (dupa preferinte):)
Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a ` la grec`" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

Crockpot Express

- 35 %
999.99 lei
649.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

biancas76 1

26.07.2010, 23:26

Multumesc fetelor, sunteti dragute

mena29 1

27.07.2010, 08:39

Am reusit eu sa completez setul

silvi0ara 1

27.07.2010, 09:45

Foarte buna si mie imi place mult.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste proaspat