Ciorba cu carnita de pui si porc

de nadina73 in Ciorbe, 3 Oct 2010 | 10597 vizualizari

 

Mai incape vorba?doar e cu bors de casa ,o minunatie de ciorba

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • ardei rosu 1
  • ardei verde1
  • 1 radacina telina mica
  • 250 g carne de poprc
  • 250 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 cartof mai mare
  • 1 cutie mica de mazare
  • sare
  • 2 cuburi vegeta naturala(by sylvia)
  • 2 cani de bors
  • 3 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carnita de pui si porc:

Se curata morcovul si se taie cubulete sau se toaca mai mare, la fel telina si ardeiul rosu si verde.

Se calesc in putin ulei ,dupa care se pune carnea  de pui si de porc taiate cubulete se pune 3 litri de apa si sare si ceapa intreaga se lasa sa fiarba la foc potrivit cu capac.

Cand carnea e fiarta se pun rosiile si cartofii taiate cubulete, se mai dau 2-3 clocote dupa care se pune 1  cutie mica de mazare din conserva. Se mai dau 2 clocote, se pune borsul, se potriveste de sare si acreala daca e cazul, iar la final se poate pune patrunjel verde tocat.

Se serveste atat simpla cat si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnita de pui si porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]