Ciorba de pui a la grec

de Lau in Supe/Ciorbe, 10 Apr 2011 | 6958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel
  • 1 ceasca de orez
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml smantana
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,spumand  de cate ori este nevoie

Dupa ce fiert scoatem carnea si o lasam putin sa se raceasca,desfacem carnea de pe os si o taiem fasii,

Curatam ceapa, morcovul si ardeiul si le tocam marunt,punem legumele in supa in care a fiert carna,spalam orezul si il adaugam in ciorba. Lasam sa fiarba pana cand legumele si orezul sunt aproape fierte, adaugam carnea.

Intr-un vas amestecam smantana cu galbenusurile si cu un polonic turnam supa in fir subtire,amestecand continuu.

Adaugam supa pana cand amestecul de galbenusuri se apropie la temperatura ciobei, dam apoi oala deoparte si turnam compozitia de galbenusuri amestecand cu lingura deasupra ciorbei.

Punem iar pe foc si o mai lasam sa dea cateva clocote,adaugam patrunjelul, piperul si sarea dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu tascute ( taitei)