Ciorba cu pastai de fasole galbena lata

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 30 Mai 2019 | 2239 vizualizari

 

  "Retete pentru mese in familie"
 A aparut din cine stie ce importuri fasole lata galbena. Am luat si eu de pofta  sa prepar o ciorbita . Si ca sa nu las familionul sa sufere la vre-un gust necunoscut , am asezonat ciorba  spre sfarsit cu un fir de carnat de-al nostru -de casa .
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole pastai galbena lata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • 4 frunze mici dafin verde
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 1 lingurita boia ungureasca de ardei
  • 1 mana rosii cherry-congelate
  • 30 cm carnat semi-afumat de casa-productie proprie
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai de fasole galbena lata:

  1. Fasolea se spala , se curata de capete si se taie sau rupe de marimea dorita .
  2. Bucatile de fasole trebuie sa intre in lingura , sa nu depaseasca marimea acesteia .
  3. Legumele se curata si se spala .
  4. Ceaapa se taie marunt sio se soteaza in ulei .
  5. Se pune faina alba si boia . Amestecati si stingeti cu apa .
  6. Astfel se prepara un mic rantas fara sa se abuzeze de prajirea fainei .
  7. Se aduga in oala 2 litrii de apa si fasolea curatat.
  8. Puneti morcovii taiati rondele , telina maruntita si marar verde si patrunjel verde  taiate marunt .
  9. Cand incepe sa fiarba bine se pune in oala si firul de carnat .
  10. Inainte de asta carnatul se inteapa cu furculita ca sa nu crape la fiert si sa se raspandeasca in zeama gustul bun .
  11. Cand legumele sunt aproape fierte [cam dupa 30 minute ] se pun rosioarele care vor da gust acrisor ciorbei .
  12. La sfarsit se pipareaza si se sareaza daca mai este nevoie .
  13. Carnatul se scoate din ciorba . Feliat se serveste in fiecare farfurie in parte .[Asta sa fim siguri ca nu da nimeni atacul la el si ajunge tuturor :))
  14. La servire improspatati ciorba cu marar verde .
  15. Serviti alaturi ciorbita de fasole  ceapa verde , ridichi sau ardei iute dupa preferinata.

 

TIPS-URI

1

Serviti alaturi ciorbita de fasole ceapa verde , ridichi sau ardei iute dupa preferinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai de fasole galbena lata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu ochi romanesc