Ciorba de praz cu carne de pui si legume

de SENO in Ciorbe, 24 Oct 2011 | 14656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de praz mai sanatoase
  • 1 morcov potrivit
  • o jumatate de radacina dintr-o telina mai mica
  • carne de pui (eu am avut pulpe,spate si aripi de la un pui de casa)
  • sare
  • piper
  • rosii sau bulion

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu carne de pui si legume:

Carnea de pui se spala si se pune la fiert in oala in care urmeaza sa pregatim ciorbita,se pune si un praf de sare.Daca puiul este e casa o sa-si lase in ciorbita o culoare frumoasa galbuie de la banutii de grasime.Se ia spuma cu spumiera apoi se adauga morcovul si telina intregi,curatate si spalate bineinteles.

Cand sunt fierte se scoate carnita precum si morcovul si telina si se lasa deoparte.

Prazul se curata,se spala foarte bine sa nu ramana nisip,se taie rondele si se pune in ciorbita.Cand e aproape fiert se adauga si bulionul,se potriveste gustul de sare si piper si se pun bucatile de carne,morcovul si telina date pe razatoare.

Ciorbita nu mai trebuie acrita pentru ca se acreste de la bulion sau rosii destul.Daca doriti mai acra se mai poate acri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu carne de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]