Ciorba radauteana (varianta mea rapida)

de alinutzika in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 10101 vizualizari

 

Asa prepar eu ciorbica aceasta, pe care o ador:

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate (sau 1 piept de pui dezosat) 
  • 1 morcov mare
  •  1 ceapa 
  • 1 ardei 
  • 2 galbenusuri 
  • 300 ml smantana 
  • sare, piper, vegeta 
  • usturoi - 2-3 catei
  • 2 linguri ulei de masline  
  • otet (optional)
  • tarhon (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana (varianta mea rapida):

Se taie morcovul rondele si se pune  la calit in  ulei. Pulpele se taie in bucatele mici si se adauga peste morcovi. Se lasa la calit 5 minute, dupa care se adauga apa pana umplem oala. Se pun la fiert ceapa si ardeiul asa intregi, iar dupa ce este fiarta carnea, se scot afara. Se pun condimentele.

Galbenusurile se freaca cu smantana si usturoiul si se adauga treptat in oala, ca sa nu se taie. E gata in max. 30 de minute cu tot cu pregatire.

Cine vrea poate sa o acreasca cu otet, eu una o prefer asa, mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana (varianta mea rapida)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

13.07.2011, 22:47

multumesc fetelor

mamaieelena 1

14.07.2011, 09:09

gustoasa ciorbita dar fara vegeta incearca mai sanatos fara adausuri cu chimicale

alinutzika 1

14.07.2011, 21:48

Din pacate, eu folosesc foarte des vegeta...Mi se pare ca fara ea mancarea nu prea are gust..asa ca, incerc sa reduc din alta parte chimicalele...)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu dovlecel