Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza

de Nadyne in Ciorbe, 21 Dec 2016 | 4658 vizualizari

 

  Recomandata petrecaretilor! Avand in vedere ca ne asteapta zile "grele", este binevenita.

 

INGREDIENTE

  • 800 g -1kg tacamuri de curcan
  • 2 cepe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ţelină mică
  • 2 ardei grasi, rosu si verde
  • 1 /2 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri de orez
  • 1 legătură leuştean
  • 1 l zeama de varza
  • cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza:

     Spalam si taiem, daca e nevoie, tacamurile si le punem la fiert in apa rece.

     Spumam si lasam sa fiarba bine carnea.

    Intre timp, taiem legumele: ceapa marunt, ardeii fasii, iar morcovii si telina le razuim pe razatoarea cu ochiuri mari.

     Cand carnea este aproape fiarta, adaugam legumele si cimbrul.

     Dupa vreo 10 minute, punem cartofii, taiati cuburi si orezul.

    Spre final, adaugam rosiile, lasam sa dea cateva clocote, apoi zeama de varza dupa gust.

   Mai lasam sa fiarba putin, potrivim gustul de sare (daca mai e cazul) si punem leusteanul tocat marunt.

     Servim cu ardei iute.

     Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu cartofi si scarita afumata