Ciorba de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 4075 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 400 gr boabe albe de fasole prefiarta (congelata am avut eu)
  • 1 conserva de fasole rosie scursa si clatita sub jet de apa rece
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 2 foi dafin
  • 1 praz mic tocat
  • 1 ardei kapia
  • 450gr. legume pentru ciorba congelate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • cca 3 l apa plata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post:

Fasolea alba prefiarta si congelata am asezat-o in oala, am adaugat prazul tocat, ardeiul taiat bucatele si uleiul, apoi apa plata, pasta de ardei, am lasat la foc mic, pana s-au dezghetat boabele de fasole.

Am adaugat bobitele de mustar, foile de dafin, legumele pentru ciorba si am lasat oala la fiert, cca. 15 minute.

Am adaugat fasolea rosie din conserva scursa si clatita, pasta de tomate, am mai fiert ciorba alte 10 minute.

Am potrivit la gust cu sare si piper, am presarat verdeata proaspata si am servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta