Nu mai facusem demult o ciorba buna,care sa iti incante papilele gustative!
Aceasta ciorba e delicioasa,mai ales daca o servesti cu ardei iute! Sper sa va placa si voua!
Intr-o oala punem oasele de porc, carnea de pui, cepele si telina taiate cubulete, morcovi rasi si ardei tocati marunt, acoperim cu apa (cam de trei litri) si punem oala pe foc. Lasam sa fiarba si din cand in cand spumam, cu o spumiera.
Dupa ce carnea si legumele s-au fiert, adaugam cartofii si ii lasam sa fiarba, acoperind oala cu un capac. Cand cartofii sunt patrunsi, adaugam rosiile din conserva, acoperim din nou cu capacul si lasam sa mai dea 2-3 clocote. Apoi punem borsul si lasam sa fiarba timp de 10 minute. In ultimele minute adaugam oul batut, amestecand repede.
Oprim focul, adaugam sarea si leusteanul tocat marunt si servim!
1
Bineinteles ca puteti folosi si rosii proaspete,in locul celor conservate
2
Daca vreti puteti pune si "delikat" sau "vegeta"