Ciorba de porc si pui

de robert_b in Ciorbe, 26 Aug 2015 | 4613 vizualizari

 

Nu mai facusem demult o ciorba buna,care sa iti incante papilele gustative!
Aceasta ciorba e delicioasa,mai ales daca o servesti cu ardei iute! Sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de pui (aripi,pulpe inferioare)
  • 500 gr. oase de porc
  • 3 cepe
  • o jumatate de telina
  • 2 ardei rosii
  • 2 morcovi
  • 1 conserva rosii intregi
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • bors (dupa gust)
  • sare
  • leustean proaspat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc si pui:

Intr-o oala punem oasele de porc, carnea de pui, cepele si telina taiate cubulete, morcovi rasi si ardei tocati marunt, acoperim cu apa (cam de trei litri) si punem oala pe foc. Lasam sa fiarba si din cand in cand spumam, cu o spumiera.

Dupa ce carnea si legumele s-au fiert, adaugam cartofii si ii lasam sa fiarba, acoperind oala cu un capac. Cand cartofii sunt patrunsi, adaugam rosiile din conserva, acoperim din nou cu capacul si lasam sa mai dea 2-3 clocote. Apoi punem borsul si lasam sa fiarba timp de 10 minute. In ultimele minute adaugam oul batut, amestecand repede.

Oprim focul, adaugam sarea si leusteanul tocat marunt si servim! 

TIPS-URI

1

Bineinteles ca puteti folosi si rosii proaspete,in locul celor conservate

2

Daca vreti puteti pune si "delikat" sau "vegeta"

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc