Ciorba de porc cu taietei de casa

de cristinutanicolita in Ciorbe, 5 Mai 2017 | 5156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (cu os)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 3 lg pasta de rosii
  • 200 g taietei de casa
  • pătrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu taietei de casa:

Punem carnea la fiert, in apa cu sare, avand grija sa luam spuma. 

Curatam, spalam si tăiem legumele. 

Dupa ce carnea a fiert de jumatate, adaugam legumele si rosiile. 

Mai completam cu apa daca este nevoie. 

Cand legumele si carnea au fiert, punem taietei si ii lasam sa fiarbă 6 minute.

Oprim focul si adaugam pătrunjelul. 

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare