Ciorba de porc cu legume

de mirela0911 in Ciorbe, 1 Ian 2011 | 8130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (eu am avut o lopatica de la porc)
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac 
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • mazare
  • varza alba
  • fasole verde
  • ardei rosu, ardei verde
  • cartofi
  • putin ulei
  • bulion
  • sare dupa gust
  • frunze de patrunjel 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu legume:

Am pus la fiert lopatica. Cand a fost aproape gata, am luat carnea de pe ea, am taiat-o marunt si am lasat-o deoparte.

Am curatat si taiat cubulete morcovul, pastarnacul si telina. Ceapa am taiat-o marunt si le-am pus la calit in putin ulei. Am turnat peste apa in care a fiert carnea, am completat cu apa si am lasat sa fiarba sub capac.

Pe parcurs am adaugat varza (nu foarte multa ca sa nu-i dea gust de lucicos), mazarea, ardeii, fasolea verde, cartofii si carnea. Spre final se adauga bulionul si se mai lasa sa dea cateva clocote apoi se ia de pe foc. Se presara cu patrunjel verde tocat marunt.

Legumele se adauga in ciorba in functie de starea in care se afla ele. De ex.: eu am avut mazare la congelator si am pus-o la fiert mai repede; fasolea de la borcan am adaugat-o odata cu cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata reteta traditionala romaneasca