Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate

de nadina73 in Ciorbe, 20 Ian 2011 | 13347 vizualizari

 

Care a fost verdictu " hmm mama ,e cea mai buna ciorba " .Dragos imi spunea"mama ,daca pui reteta pe calculator acolo la retetele tale ,sa scri titlu mare " cea mai buna ciorba de perisoare"dar sa nu spui ca eu am zis............

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de curcan  (dar merge foarte bine si cu  piept de pui)
  • 4 morcovi  potiviti
  • 1 bucata telina mica
  • 1 ceapa
  • frunze de patrunjel verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper alb
  • fidea fina (masura mea a fost  1 canita mai mica de cafea)
  • 200 pasta de tomate
  • 500 ml zeama de varza(moare)
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate:

Se amesteca carnea cu un ou crud ,sare , piper alb si patrunjel verde tocat

Morcovii si telina se taie julienne, se calesc in putin ulei, 3-4 minute.

Peste morcovii caliti se pune apa 3 litri, se lasa sa fiarba, se pune si ceapa intreaga

Se pregatesc perisoarele,eu le fac foarte mici,asa piticii le papa mai usor.

Cand zarzavaturile incep sa fiarba se pun perisoarele .

Se lasa sa fiarba 15-20 minute dupa care se pune fideaua, se mai fierb 3 minute si se pune pasta de tomate si zeama de varza.Se mai da un clocot si ciorbica e gata.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de telina cu afumatura