Ciorba de perisoare

de Sim0na in Ciorbe, 15 Feb 2012 | 4786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr perisoare: 
  • 200-300g carne tocata amestec porc si vita
  • orez
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • optional 1 ou
  • Ptr ciorba: 
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • o mana orez
  • suc de rosii
  • rosii in bulion
  • bors
  • sare
  • leustean si patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala se caleste ceapa, dupa care se adauga restul legumelor tocate marunt, lasandu-se sa se caleasca impreuna. Se adauga apa calduta si se lasa la fiert cca 20 min. Carnea tocata se amesteca cu sarea, piperul, orezul si ceapa tocata marunt se amesteca bine si se formeaza bilute mici.

Se adauga perisoarele in oala, si se mai lasa pe foc 20 min. Se adauga orezul, iar dupa alte 10 min, sucul de rosii. Aproape de final se adauga borsul, iar dupa cateva clocote se opreste focul si se adauga verdeata. Se poate consuma si cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui