Ciorba de pastai

de MotanLaOale in Ciorbe, 15 Sep 2014 | 20137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole verde (pastai)
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 4 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai:

Fasolea se curata si se rupe in bucati potrivite.

Zarzavatul se curata si se taie rondele.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeii se cutata si se taie patrate.

Rosiile se spala si se taie cubulete.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa, zarzavatul si se caleste 3-4 minute.

Se adauga apa, sare si piper si se fierbe 10-15 minute.

Se adauga ardeii si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga fasolea si se fierbe 15-20 minute.

Se pun rosiile si se mai fierbe 10 minute.

Se toaca verdeata si se pune in ciorba.

Se gusta si se potriveste de sare.

Dupa 2-3 clocotr este gata.

Se serveste calda cu smantana.

Este buna si rece cand este cald.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vita cu fasole verde