Ciorba de oase

de susu in Ciorbe, 8 Feb 2011 | 6019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   Oase de porc sau vita
  • 1 telina mica
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 cartof
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • Bors sau zarzare
  • 2 oua      
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase:

Se spala putin oasele sub un jet de apa rece si se pune pe foc cu apa rece si putina sare. Se spumuieste cat este nevoie si se pregatesc legumele. Ceapa, ardeiul si albitura se toaca marunt iar morcovul se da prin razatoarea mica. Am calit ceapa, apoi ardeiul si morcovul. Le-am adaugat la ciorba, am pus si o parte din verdeata si cartoful taiat cubulete. Spre sfarsit se scot oasele si se scoate carnea de pe ele, se taie bucati mai mici si se pun inapoi in oala. Cand au fiert legumele se adauga pasta de rosii desfacuta in putina zeama de ciorba, potrivim de sare si condimente si la urma punem borsul oparit. Eu am avut pasta de corcoduse congelate care sunt grozave, sunt acrisoare, contin vitamina c si da un gust deosebit ciorbitei. Se bat ouale zdrente si se trantesc  in ciorba. Se pune restul de verdeata si se acopera cu capac. Se serveste cu smantana, ceapa sau ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

DIANA B 1

09.02.2011, 10:32

Cu bors , ca zarzare n-am la congelator

elena1988 1

09.02.2011, 11:08

christyansen 1

27.10.2022, 12:15

delir bravooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui