Ciorba de loboda

de simona72 in Supe/Ciorbe, 8 Apr 2013 | 7015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5-3 litri supa de vitel
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o radacina patrunjel
  • un fir apio
  • 3 -4 rosii
  • o legatura de loboda alba
  • o legatura de loboda rosie
  • 2 linguri le ulei de masline
  • o punguta mica de fidea de 60 gr de la Maggi
  • sare
  • zeama de varza sau bors
  • o legatura patrunjel prospat
  • o legatura frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Intr-o oala pt ciorba punem uleiul la incins, adaugam ceapa tocata marunt si o lasam pina devine sticloasa, adaugam apio taiat feliute, morcovii si radacina de patrunjel taiate ca pt ciorba, rosiile curatate de coaja si taiate cuburi mari. Punem 2-3 linguri supa si lasam pe foc mic 5 minute. Adaugam restul de supa si lasam pe foc pina sunt fierte legumele. Spalam loboda, o taiem in bucati mai mari si o punem in ciorba, mai lasam sa fiarba 10 minute, adaugam fideaua , bors cit dorim de acra. Lasam sa fiarba pina este fiarta si fideaua, potrivim de sare, oprim focul si adaugam frunze de patrunjel si telina taiate fin.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]