Curatam si spalam prazul, ardeii si morcovii.
Clatim afumatura si o punem in oala.
Adaugam rondele de praz si de morcovi si ardeii taiati bucatele, turnam deasupra apa si adaugam uleiul, boabele de mustar si de piper, foile de dafin, punem sare dupa gust si fierbem pana se desprinde carnea de pe oase.
Rosiile spalate le curatam de cotoare si le blendam, apoi le adaugam in oala peste ciorba.
Dam cateva clocote, apoi scurgem si clatim lintea si nautul de apa in care au fost conservate si le adaugam in ciorba.
Diluam lingurita de bors magic intr-un polonic de ciorba fierbinte, apoi il amestecam cu ciorba din oala.
Spalam frunzele proaspete de telina si patrunjel, le tocam si dupa ce am oprit focul le punem peste ciorba. Amestecam si lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.
Pofta buna!