Ciorba de legume cu paste fainoase

de Valclaudia in Ciorbe, 27 Iul 2013 | 5380 vizualizari

 

O ciorbita usoara, care la noi in familie care un foarte mare succes!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita ca marime
  • 2 ardei grasi, diferit colorati
  • 4 rosii potrivite ca marime
  • 3 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura patrunjel verde (frunze proaspete,tocate)
  • 150 gr. paste fainoase cu ou
  • sare si piper dupa gust

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu paste fainoase:

Curatam si spalam legumele.

Punem cca 4l de apa la foc. Cand da in clocot adaugam ceapa tocata, ardeiul taiat fasii, uleiul, foaia de dafin, sare si piper.

Fierbem totul la foc mic cca 10 minute,lasand oala acoperita, apoi adaugam rosiile taiate cubulete. Mai lasam sa fiarba la foc mic,cca 15 min.

Punem pastele la fiert in ciorba, cand sunt aproape  fierte (al dente), adaugam busuioc si rozmarin si oprim focul.

Lasam sa se intrepatrunda aromele iar la final, inainte se servire, presaram patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca