Ciorba de legume

de MotanLaOale in Ciorbe, 16 Feb 2011 | 3893 vizualizari

 

Am denumit-o asa desi este dulce nu are bors

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • 100g mazare congelata
  • 1 ardei
  • 3 linguri rosii maruntite (conserva)
  • 1 lingura pasta tomate
  • ulei
  • marar
  • leustean
  • vegeta
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura si se caleste 2-3 minute in ulei.

Se toarna apa, se adauga ardeiul, o lingurita de vageta si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga apoi mazarea si cartofii si se mai fierbe 15-20 minute.

Cand sunt fierte toate legumele se adauga rosiile si pasta de tomate si se fierbe 5 minute.

Se potriveste de gust cu sare si piper,  se adauga mararul si leusteanul tocat si se mai da un clocot.

Se serveste cu smantana si ardei iute cine mananca.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda