Ciorba de fasole verde cu carnat

de mihaelar63 in Ciorbe, 24 Noi 2015 | 7270 vizualizari

 

Eu nu-s sanatoasa daca nu incerc mereu cate ceva nou .Nu se poate sa mananci mereu aceleasi ciorbe .Nu am idei ? Ma uit ce am mai preparat sa nu ma repet , dau o prvire prin camara si frigider sa vad de ce materii prime dispun si trec la treaba !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde [ prefiarta ,din congelator ]
  • 300 gr carnat [ ai mei erau cu busuioc ]
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata praz
  • 1 gogosar rosu
  • 1 rosie
  • 1 lingura pasta ardei cu telina[http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-kapia-cu-telina-65780.html]
  • 1 pahar bulion rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu carnat:

  1. Morcovul , patrunjelul radacina , gogosarul,rosia  si prazul  se curata , se spala si se toaca/taie  sub  forma preferata .
  2. Carnatul se taie rondele si se prajeste in ulei pana devine crocant . Se scoate din oala si se toarana 3 l apa .
  3. Cand apa clocoteste se aduga legumele taiate . Sarati .
  4. Fierbeti 15 minute pana cand morcovul incepe sa se patrunda . Acum adugati si fasolea verde .
  5. Lasati sa mai fiarba impreuna 10 minute . Adugati pasta de ardei si bulionul de rosii . Se fierbe inca  5 minute .
  6.  Gustati . sarati daca este nevoie .
  7. Piparati si serviti ciorba in care ati pus rondelele de carnat crocant . Garnisiti cu patrunjel verde .
  8.              Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Acrirea ciorbelor cu otet, zeama lamaie, bulion, rosii se face la sfarsitul prepararii. Acrirea la inceput opreste fierberea radacinoaselor- vor ramane tari chiar daca prepararea este indelungata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (38)

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:37

Zamfira mi-ar face placere sa prepari si sa vad si nota ta personala

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:38

Am stiut eu ca pentru Cleme trebuie sa pun ,, capcana ''

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:38

Licurici esti binevenita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borsul pescarului