Ciorba de burta megadelicioasa

de elizahorj in Ciorbe, 4 Ian 2013 | 4774 vizualizari

 

Recunosc ca in ceea ce priveste ciorba de burta sunt destul de pretentioasa. De altfel nici nu mi-a placut pana acum vreo 3 ani cand am mancat la nunta mea. Asa ca, m-am decis sa testez variante diferite in bucatarie si am ajuns la ceea ce urmeaza.

 

INGREDIENTE

  • 500 g burta prefiarta
  • 2 morcovi medii
  • 1 lingura de oregano
  • 1 lingura de cimbru uscat
  • 1 lingura de rozmarin uscat
  • piper(dupa gust)
  • Secretul Gustului (dupa gust)
  • 4 galbenusuri
  • perle de tapioca (daca vreti sa o ingrosati)
  • 100 ml lapte
  • o lingura de ulei de masline cu busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta megadelicioasa:

Se pune la fiert burta. Pentru ca este prefiarta nu va trebui sa asteptati mult pana se mai fierbe o data (pentru a da gust ciorbei).

Taiati marunt morcovii, adaugati "Secretul Gustului" (cantitatea difera in functie de gustul fiecaruia), o lingura de oregano, o lingura de cimbru, o lingura de rozmarin si piper dupa gust. Amestecati bine, iar dupa vreo 3 minute adaugati 4 galbenusuri frecate bine, o lingura de ulei de masline cu busuioc, 100 ml lapte si perle de tapioca (daca vreti sa iasa mai cremoasa). Lasati sa fiarba aproximativ 30 de minute si...obtineti o ciorba de burta megadelicious.

POFTA BUNA :)

TIPS-URI

1

Perlele de tapioca se folosesc ca si agent de ingrosare in locul fainii. Sunt niste bilute mici care dupa ce fierb se umfla si devin transparente. Arata destul de interesant in mancaruri si nu schimba gustul. De asemenea nu veti intampina probleme cu balonarea (ca si in cazul fainii).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta megadelicioasa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Panacris 1

05.01.2013, 11:44

Bine ai venit in comunitate! Intradevar interesanta abordare a ciorbei de burta

Bya Ralu 1

05.01.2013, 22:57

cred ca e super!

elizahorj 1

07.01.2013, 12:40

Multumesc fetelor. Sunteti niste dragute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta