Ciorba de fasole galbena cu os de vitel

de mihaelar63 in Ciorbe, 25 Iul 2014 | 5087 vizualizari

 

O ciorbita ce poate fi consumata fara griji cu calorii putine si fasole galbena cruda din gradina .

 

INGREDIENTE

  • 1 os vitel
  • 500 gr fasole galbena
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei galben
  • 2 tije telina
  • 2 rosii
  • 2 linguri otet de mere
  • 1/2 lingurita ardei rosu iute
  • cimbru verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole galbena cu os de vitel:

Fierbeti osul de vitel 5 minute si aruncati apa .

Curatati si spalati legumele .

Feliati morcovii , tocati ceapa , ardeiul, rosiile, cimbrul verde  si tijele de telina .

Curatati si spalati fasolea , rupeti in bucati de 2-3 cm .

Puneti la fiert 3 l apa si fierbeti osul cu morcovi si ceapa 15 min .

Adugati apoi fasolea . Sarati .

Cand morcovii sunt fierti puneti verdeturile si ardeiul tocat .

La sfarsit dregeti gustul cu otet de mere si pasta de ardei iute .

TIPS-URI

1

Vara preparati ciorbele putin mai acrisoare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole galbena cu os de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

25.07.2014, 12:36

Da, Buni , stie !!!!

Rocsi 1

25.07.2014, 21:48

Imi imaginez ce gust divin are!

babi5 1

28.07.2014, 13:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde