- 400 g. naut fiert,
- 2 carnati iuti,
- 1 ceapa,
- 1 morcov,
- 1 rosie,
- 1 ardel verde,
- 2 linguri ulei,
- 3 linguri bulion,
- 3 linguri bors magic,
- 1 lingura delicat de legume,
- 2 linguri de pantrujel tocat,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Bors de naut cu carnati iuti:
- * carnatii ii taiem feliuta si ii punem la calit fara ulei, cand a lasat toata grasa ii scoate si in grasa ramasa punem ceapa tocata la calit timp de 5 minute apoi restul de legume tocate si mai lasam inca 5 minute,
- * adaugam 2 l. de apa, nautul si lasam sa fiarba 15 minute, adaugam bulionul, delicatul carnatii si borsul, probam de sare si optim focul, adaugam pantrujelul tocat si servim,
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de naut cu carnati iuti" nu uita sa-i faci un review.