Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon

de reisnaor_2006 in Mancaruri de post, 17 Noi 2014 | 15199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole uscata
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • 3 morcovi
  • 2 ardei kapia
  • rosii
  • 2 lg de bulion
  • 1 patrunjel
  • sare
  • tarhon
  • zeama de tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon:

Fasolea se curata, se spala si se lasa in apa de pe o zi pe alta. A doua zi se limpezeste si se pune la fiert in apa rece. O lasam sa dea in clocot si schimbam apa.

Cand fasolea este aproape fiarta se adauga morcovul ras si legumele taiate cubulete. Separat calim ceapa tocata marunt si 2 lg de bulion si adaugam in ciorba. Se mai lasă pe foc 10 minute şi se potriveşte la gust cu sare, zeama de tarhon si tarhon taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole (de post)