Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon

de reisnaor_2006 in Mancaruri de post, 17 Noi 2014 | 15606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole uscata
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • 3 morcovi
  • 2 ardei kapia
  • rosii
  • 2 lg de bulion
  • 1 patrunjel
  • sare
  • tarhon
  • zeama de tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon:

Fasolea se curata, se spala si se lasa in apa de pe o zi pe alta. A doua zi se limpezeste si se pune la fiert in apa rece. O lasam sa dea in clocot si schimbam apa.

Cand fasolea este aproape fiarta se adauga morcovul ras si legumele taiate cubulete. Separat calim ceapa tocata marunt si 2 lg de bulion si adaugam in ciorba. Se mai lasă pe foc 10 minute şi se potriveşte la gust cu sare, zeama de tarhon si tarhon taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]