reteta preluata din cartica Practic.
Ciolanul si costita se spala si se taie si se pune la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.Intre timp se pregatesc zarzavaturile.Ceapa se curata si se toaca marunt,ardeiul gras se curata de cotor se spala si se toaca si el cubulete.Morcovii,radacina de patrunjel si radacina de telina se curata si se toaca cubulte.Sfecla rosie ,se curata si se taie cubulete sau daca vreti puteti sa o dati pe razatoarea cu ochiuri mari.Cand carnea e aproape fiarta se pun in oala zarzavaturile tocate si se lasa sa fiarba.Fasolea se scurge din conserva si se limpezeste cu apa.Cand toate sunt fierte se adauga fasolea boabe,sare si piper,pasta de rosii,crenguta de cimbru si hreanu ras proaspat.
Se serveste calda cu ceapa rosie si deasupra se mai presara putin cimbru .