Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

de MotanLaOale in Ciorbe, 2 Mai 2011 | 7923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole boabe
  • 600g ciolan afumat
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pasrarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • 6 fire ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura leustean
  • ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.

Se curata ceapa.ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Ciolanul se spala.

Eu am pus la fiert fasolea cu ciolanul si putina sare in oala sub presiune.cam o ora.

Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.

Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.

Ciolanul l-am scos pe o farfurie, am scos oasele, l-am poptionat si l-am pus in oala.

Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus rosiile taiate marunt si pasta de tomate si am lasat sa fiarba 10-15 minute.

Am potrivit de sare si am adaugat si verdeata tocata marunt.

Dupa cateva clocote este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui cu smantana