Ciorba de curcan

de Luckycake in Ciorbe, 21 Feb 2014 | 3028 vizualizari

 

Copiilor le place acesta ciorbita, este intr-adevar gustoasa(si are multe legume) ;)

 

INGREDIENTE

  • 350 grame piept curcan
  • 3 morcovi mari
  • 2 patrunjei
  • 1 pastarnac
  • Un sfert telina
  • Un ardei rosu mic
  • 300 grame smantana
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • Un catel usturoi
  • Patrunjel ,
  • leustean,
  • telina Frunze
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Intr-o oala punem  2 linguri ulei masline  calim zarzavatul  razuit  cam un minut .Punem sare si piper .Apoi adaugam 4 litri de apa. Carnea o taiem  cubulete si o adaugam in oala . Lasam sa fiarba cam 30 – 40 minute la foc mediu.

Cand carnea si zarzavatul sunt fierte  adaugam smantana amestecata cu faina si cu 2 polonice din supa. Punem  si usturoiul razuit si lasam sa mai fiarba la foc mic cam 10 minute. La sfarsit adaugam frunzele maruntite. Daca dorim putem sa adaugam si o lingura cu zeama de pe ardeii iuti.

Yummy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu rasol de porc