Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos

de mihaelar63 in Ciorbe, 9 Ian 2016 | 3618 vizualizari

 

  Dorind sa schimb gustul perisoarelor am pus ardei tocat in ele . Diferenta de gust o face si otetul cu leustean folosit la acrirea ciorbei .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 tije telina apio
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri orez
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri leustean in otet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 cana smantana

Perisoare :700 carne tocata piept de cocos

  • 3 linguri pasta ardei
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • 2 linguri orez fiert
  • 1 fir ceapa verde tocata marunt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos:

  1. Amestecati toate ingredientele pentru perisoare si puneti vasul la rece in frigider .
  2. Legumele se spala si se toaca cubulete .
  3.  Caliti /sotati usor legumele in ulei . Adugati 3 l apa . Sarati . Fierbeti la foc domol .
  4. Scoateti compozitia pentru perisoare de la rece si formati mici perisoare cu mainile unse cu putin ulei .
  5. puneti perisoarele la fiert avand grija ca zeama sa nu clocoteasca prea puternic .
  6. Daca zeama clocoteste prea puternic candse pun perisoarele exista riscul ca acestea sa se deformeze sau sa se imprastie .
  7. Dupa 10-15 minute  acriti ciorba dupa gust cu leustean in otet .Piparati.
  8. Gustati si sarati/acriti/ piparati daca mai este nevoie .
  9. Dregeti ciorba cu smantana diluata cu zeama calda .
  10. Serviti ciorba cu patrunjel verde si ceapa , ardei iuta , ridichi .

TIPS-URI

1

Orezul pentru perisoare se omogenizeaza mai bine daca este fiert in prealabil.

2

Perisoarele se modeleaza mai usor folosind putin ulei pe palme .

3

Daca zeama clocoteste prea puternic cand se pun perisoarele exista riscul ca acestea sa se deformeze sau sa se imprastie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pui de tara si dovlecei