Ciorba de copanele si carne afumata

de gaby_gabytza in Ciorbe, 20 Aug 2011 | 6556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 200 g carne afumata
  • 5 cartofi
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 cepi
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • bors
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de copanele si carne afumata:

Intr-o oala calim ceapa cu pasta de tomate dupa care adaugam carnea spalata si  punem la fiert.

Tocam si restul ingredientelor si le punem in oala.

Cand legumele si carnea sunt fierte se adauga borsul,piperul si sarea dupa gust si se lasa sa fiarba un clocot.

Se adauga fideaua si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de copanele si carne afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

divainbucatarie 1

20.08.2011, 14:43

DIANA B 1

20.08.2011, 15:44

Uuuuuuuuuuuuuuuu , ce culoare areee vezi ce-a facut rosia proaspata ?

jolygina 1

23.08.2011, 08:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]